• Lorem ipsum

Mosaico

Met Mosaico haal je pure luxe in huis. De beleving van handgevlochten vierkante vlechtwerk is geïnspireerd op het tijdloze Italiaanse design van luxe lederwaren. Combineer dit plaatmateriaal met warme houtsoorten of verfijnde metallic handgrepen voor een

Toon:
Toon:
Mosaico

Waan je voor een moment in Italië. Exclusief winkelen, luxe die uit elke etalage straalt, je stapt een boetiek binnen, en maakt een ontspannen wandeling met ijs op een plein waar de Kathedraal van de Geboorte van de Heilige Maria het middelpunt is. Een van de eerste vrouwelijke attributen die bij je opkomt bij een bezoek aan Milaan, is een leren tas met een zeer herkenbaar gevlochten patroon.

Ontwerpers van de Italiaanse meubelplaatfabriek Cleaf herontdekken met succes klassieke trends en patronen uit de modewereld voor de wereld van meubelmaterialen. Het is juist dit patroon - het vierkante vlechtwerk - dat zo kenmerkend is voor klassieke leren tassen, dat als inspiratie heeft gediend voor het creëren van de oppervlaktestructuur van de Cleaf Mosaico meubelplaat.

FAQ