• Lorem ipsum

Over ons

Wat leuk dat je meer wilt weten over Home48, mijn naam is Ewelina Leszkiewicz. 48 staat voor het kengetal van Polen, waar grotendeels onze producten en ook ik vandaan komen. Ik ben opgegroeid in het prachtige schilderachtige stadje Augustow, wat ook de thuisbasis is van tal van houtbedrijven en meubelmakers; een ideale plek voor iemand met een passie voor meubels en design. Door mijn man ben ik in Nederland terechtgekomen. Combineer de passie voor meubels en design met de ondernemingsgeest van mijn vader, en zo is Home48 ontstaan.

Nederlanders zijn altijd druk. Mensen werken hard en er blijft niet veel tijd over om te gaan winkelen, inspiratie op te doen en hun eigen perfecte 'home' te creëren. Home48 is er speciaal voor diegenen die open staan voor innovatie, op zoek zijn naar inspiratie en net dat beetje extra willen dan de standaard. Zodat ze van hun huis hun eigen, unieke plek kunnen maken.

Bij Home48 gaan we voor prachtige en hoogwaardige meubels. Wat velen niet weten, is dat Polen op de derde plaats staat in de lijst van 'Grootste meubelfabrikanten in Europa'. Ons voornaamste doel is om Nederland kennis te laten maken met al het prachtigs dat Polen te bieden heeft op het gebied van meubels en huisinrichting.

We kijken altijd naar de toekomst en bewegen mee met onze doelgroep. Service en creativiteit staan bij ons op nummer 1. We zijn er om jou te helpen je huis om te toveren tot de perfecte weerspiegeling van jouw stijl en persoonlijkheid. Welkom bij Home48, waar we samen werken aan jouw droominterieur.

Home48 maakt niet alleen bijzonder mooi interieur, maar we geven ook advies. Bekijk ons uitgebreide assortiment en besluit welke keuze het beste bij jou past. Als er hulp nodig is, helpen wij graag!